77. Om självporträtt och fotostil med Rania Rönntoft | We Are Influencers Podcast

We Are Influencers - Rania Rönntoft

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.

Rania Rönntoft är utbildad yrkesfotograf men titulerar sig även influencer. Delar av hennes inkomst kommer nämligen från hennes sociala medier trots blygsamma följarsiffror. Nyckeln? Tajt nisch och brutalt hög kvalitet.

Rania kommer från början från nordligaste Norrland och har via Västergötland nu landat i Sundsvall. Där bloggar hon om enkla och hållbara resor och om att leva nära naturen.

Jag och Rania pratar om hur hon tänkte när hon helt bytte ut sin varumärkesplattform från Rowan Tree till nuvarande Northbound Journeys och i och med det också bytte språk på sin plattform, om konsten i att ta självporträtt och om att hitta sin stil.

Avsnitt: 77 | Längd: 50:21 min | Storlek: 48,3 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>