76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen | We Are Influencers Podcast

Agnes Gällhagen

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne ett försprång i sitt arbete.

I vårt samtal pratar jag och Agnes om grunden i det hela, hantverket och drivkraften i det man gör. Hon menar att man bör kanalisera sin utveckling i sitt hantverk innan man ens börjar tänka på samarbeten eller att optimera sina kanaler. För med ett väl utfört hantverk kan du tjäna bra pengar utan enorma följarskaror, något Agnes är ett bra exempel på.

Avsnitt: 76 | Längd: 57:11 min | Storlek: 82,3 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>